Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Annons Innehåll från Partytajm

Fixa allt inför barnkalaset – utan att behöva åka hemifrån

Att ställa till med barnkalas ska vara roligt. Ändå blir det för många en stress då tid är en bristvara och livet händer – hela tiden. Men det finns enkla knep som underlättar för festfixande föräldrar.

Extern länk: Hos Partytajm.se hittar du allt du behöver till barnkalaset

Självklart vill vi att kalaset ska bli ett minne för livet för barnet som fyller år. Men när vardagen kör ihop sig kan förberedelserna innebära stress för föräldrar. Hur ska vi hinna med allt?

Shopping är en tidstjuv i kalasfixandet och här finns verkligen tid att vinna. I stället för att åka kors och tvärs till butiker – där man ofta får nöja sig med ett smalt utbud – kan man handla allt man behöver på Partytajm.se.

Snabbt och enkelt – så funkar det

Den nätbaserade affären skapades med visionen att underlätta livet för den som ska ha kalas. Med över 5 500 produkter i sortimentet finns allt som behövs för att skapa en oförglömlig stund för barnen.

Du går in på Partytajm.se och lägger varorna du vill ha i varukorgen och går sedan till kassan och betalar, varpå produkterna budas till ditt närmaste Schenkerombud.
Görs beställningen före klockan 14.00 en vardag så skickas varorna redan samma dag och handlar du för över 500 kronor ingår frakten.

Vilket kalas vill ni ha?

Det absolut viktigaste med födelsedagskalaset är såklart att huvudpersonen har en härlig och speciell stund. Alla är olika – och det finns ett utbud som passar mängder av teman: Discokalas, djurkalas, piratkalas. Superhjälte-, bil-, bonngårds-, cowboy- eller enhörningskalas. Listan kan göras lång. Vilket tema ni än väljer finns dekorationer och tillbehör som passar och förstärker upplevelsen. Vad skulle ditt födelsedagsbarn uppskatta för typ av party?

Sex steg till ett kul kalas

1. Lekarna

Leken är central på varje kalas och klassiska lekar som fästa knorren på grisen är ofta uppskattade. För barn som vill ta det lugnt kan det vara bra att ställa i ordning en pysselhörna. Vid fint väder är det härligt att vara utomhus, och exempelvis köra dragkamp och spela jätteplockepinn.

2. Ballongerna

Ballonger i olika former, färger, siffror och bokstäver gör varje kalas till något extra. Tänk dig ditt barns namn stavat med uppblåsta guldballonger.

3. Spontanmaskerad

Överraska festdeltagarna med roliga masker föreställande djungel- eller skogsdjur, eller masker som barnen kan måla själva.

4. Fiskdamm eller skattjakt

Partytajm har inte bara skynken med sugpropp och fina påsar som matchar det valda temat, utan även ett brett utbud av godis. Är det skattjakt som gäller passar guldpengar i choklad.

5. Tatueringar

En gnuggis hör hemma i varje godispåse.

6. Piñata

En piñata, en godisfylld pappfigur som slås sönder med ett slagträ, är alltid kul. Här finns det flera olika typer: Spöken, enhörningar, brandbilar och även varianter som öppnas med ett snöre – perfekt för yngre barn.


Extern länk: Partytajm.se har ett stort sortiment av ballonger, pyssel och mycket annat till barnkalaset