Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från Mercedes

Begagnade bilar – med garanti och nybilskänsla

En begagnad bil – med samma trygghet som en ny.

Mercedes-Benz har rullat ut ett nytt koncept som kan förändra hur många ser på sitt bilägande.

Så här fungerar det.

Läs mer om begagnade transportbilar med stjärnkvalitet här.

 

Visst finns det många fördelar med att köpa en helt ny bil, ett exempel är
garantin som borgar för ett extra tryggt bilägande under den första tiden. Dessutom är känslan av att konfigurera sin nya bil och sen få rulla ur den från bilhallen när den levereras svårslagen.

Men för många betyder en helt ny bil en tung investering som kan bli svår att räkna hem. Alternativet är då att vända sig till begagnatmarknaden. Naturligtvis billigare – men den trygghet som en nybilsgaranti erbjuder har man hittills fått leva utan.

Billigare än nytt – men samma trygghet

Mercedes-Benz har nu tagit fram konceptet Mercedes-Benz Certified – begagnade bilar med stjärnkvalitet – som ska ge alla begagnatkunder samma trygghet som nybilskunderna. Genom att certifiera vissa begagnade transportbilar som uppfyller högt ställda krav på prestanda, säkerhet och utseende garanteras deras funktion i upp till 24 månader – precis som vid ett nybilsköp.

För att bli certifierad testas bilen på ett stort antal punkter. Den måste också vara nyare än 6 år och ha gått mindre än 16 000 mil. De bilar som klarar de tuffa testerna är i så gott skick att de kan jämföras med nya exemplar och kunderna får därför en garanti som motsvarar en fabriksgaranti.

Stora krav på återförsäljarna

Mercedes-Benz har alltid strävat efter högsta möjliga kvalitet, både när det gäller person- och transportbilar. Samma kvalitetskrav ställs på återförsäljarna som ständigt vidareutbildas och utvecklas. För att få sälja de begagnade Certified-bilarna har vissa återförsäljare, precis som bilarna, genomgått tester och en certifiering. Här finns alltid dedikerad och kunnig personal och en särskild avdelning där kunderna garanteras begagnade transportbilar med stjärnkvalitet.

Oavsett om du och din verksamhet behöver en Sprinter, Vito eller Citan finns exemplar i toppskick som kontrollerats av Mercedes-Benz Certified. Alla med garantier som ger samma trygghet som vid ett nybilsköp.

 

Hitta din nya Certified-transportbil här.