Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
ANNONS Innehåll från Lendify

Blev semestern dyrare än du tänkt – drabbas inte av panik

Om kreditkortsräkningen blivit alldeles för hög och du kanske betalat en del av resorna på avbetalning kan de nya månadskostnaderna kännas övermäktiga. Men lugn, det går att få kontroll på situationen. Foto: Shutterstock

 Det är lätt att utgifterna springer iväg på semestern och det som upplevs som småpengar blir snabbt stora summor. Allt det där som gör semestern härligare har också ett pris. Men det går att komma ur kreditfällan.

 Samla dina lån hos Lendify och sänk din månadskostnad 

 

Många betalar med kreditkort på semesterresan för att det upplevs vara smidigt och säkert. Det kan också kännas enkelt att dela upp utgifterna i efterhand när räkningen väl kommer. Det är dock lätt att det skenar iväg när man inte betalar med egna pengar.

Om kreditkortsräkningen blivit alldeles för hög och du kanske betalat en del av resorna på avbetalning kan de nya månadskostnaderna kännas övermäktiga. Men lugn, det går att få kontroll på situationen.

Genom att samla alla smålån och krediter i ett enda lån kan du sänka räntan och behöver bara hålla koll på en faktura. Svenska Lendify är marknadsledande inom så kallade peer to peer-lån där privatpersoner lånar av varandra. Med hjälp av deras digitala plattform hoppar man över banken och andra dyra mellanhänder vilket gör att de kan erbjuda fördelaktiga räntor – oftast mycket lägre än de kreditkortsföretagen tar.

 

Genom att samla lånen kan du därför sänka månadskostnaderna och betala av lånet i lugn och ro. Sköter du dessutom betalningarna i tid får du poäng genom Lendify Rewards som du sedan kan byta in mot ännu lägre ränta.

– Vi belönar kunderna när de sköter sig. Vi finns till för att förbättra lånevillkoren för dig som låntagare och vi tycker att det är viktigt att bidra till att förbättra den ekonomiska situationen för våra kunder, säger Erik Wikander, marknadschef på Lendify.

 

Låna pengar hos Lendify och se hur låg ränta du kan få 

Tycker du att den här artikeln innehåller nyttig information?

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!