Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kryssa med Söndag!

Premiärturen går med Silja Galaxy till Åbo och ombord väntar ett guldkantat dygnsprogram med fokus på att DU ska må bra. Vi umgås och lyssnar till intressanta föreläsare, vi skrattar, vi äter och dricker gott! Dansar gör vi till skön musik och den som önskar shoppar både signerade böcker och taxfree.
Boka: på telefon 08-666 33 33 eller klicka här!
Du får även chansen att delta i Söndags stora make over. Söndag väljer tillsammans med Camilla Thulin och Jean-Pierre Barda ut tio läsare som under vår läsarkryssning kommer att få en helt ny stil! Kanske blir det just DU som stylas om av experterna!
En riktig ta hand om dig själv-upplevelse utlovas!

Resans föreläsare:


Konferencier: Karin Adelsköld
Resans konferencier är bland annat känd som programledare för Go´kväll (SVT) och komiker i Parlamentet (TV4). Karin utnämndes till årets kvinnliga komiker 2011.


Leif GW Persson & Robert Aschberg
”Skärp er, tjejer!”
Söndagsläsarnas favoritpanel ger raka och ärliga svar på relationsfrågor. Leif GW Persson och Robert Aschberg förklarar hur de tänker när de svarar på läsarbrev och ger goda råd. Deras budskap: Svenska kvinnor måste rycka upp sig och våga lite mer.


Mia Törnblom
”Du duger!”
Omåttligt populär författare, föreläsare och vägledare. Utgår från sig själv när hon talar och vet precis vilka våndor, komplex och förbjudna tankar vuxna kvinnor har. 


Caroline af Ugglas
”Visst fan är det svårt att leva ibland”
Sjung allsång med Caroline ombord!
Hon är hjärnan bakom världssuccén Körslaget och får tondöva att sjunga vackert i sin Kör för alla. Caroline har tryckt sina terapisessioner i bokform och beskriver där utlämnande sin familjehistoria, depressionerna och de vilda ungdomsåren.


Andreas Eenfeldt
”Gå ner i vikt med fett!”
Du kan äta dig fri från övervikt, diabetes och andra hälsoproblem. Läkaren bakom Sveriges största hälsoblogg, Kostdoktorn, ger svaret och berättar om den nya matrevolutionen.

Camilla Thulin

”Hängbyst och gäddhäng är naturligt”
Hon skriver stilböcker, ritar opera- och teaterkostymer och designar kläder för vuxna kvinnor. Camilla tycker det är dags att göra upp med ungdomshysteri och omöjliga kroppsideal. Tillsammans med Jean-Pierre Barda ansvarig för kryssningens stora make over av tio läsare.


Jean-Pierre Barda
”Våga skina!”
Stjärnstylist och frisör med egna skönhetssalongen by Barda. Hyllar grått hår, älskar vardagsglamour, bryggkaffe och skrattrynkor.

Söndags Make over

Trött på dina gamla kläder? Eller på din lika gamla frisyr? Och att aldrig hitta rätt make up? Ta chansen att få en riktig make over på Sköna Söndags läsarkryssning! Kanske blir det just DU som stylas om av experterna Camilla Thulin och Jean-Pierre. De hjälper dig att hitta rätt stil till just din kropp.

Gör så här:
- Skriv kort om varför just du ska vara med och bli omstajlad av Camilla Thulin och Jean-Pierre Barda*
- Ange din vikt, längd och skostorlek. Det spelar ingen roll om du är lång, kort, kraftig eller smal. Skicka med en bild på dig själv i helfigur.
- Glöm inte att tala om din adress och telefonnummer där vi kan nå dig.
- Mejla till: nystil@expressen.se

Så här går det till:
- Söndag väljer tillsammans med Camilla och Jean-Pierre ut tio läsare som under vår läsarkryssning kommer att få en ny stil.
- De utvalda kontaktas av våra experter för en konsultation före kryssningen.
- Du presenteras ombord på Silja Galaxy på kvällen den 11 mars tillsammans med de andra som blivit utvalda. Måndagen ombord kommer du att stylas i nya kläder och sminkas. Ta också med tre favoritplagg ur din egen garderob.
- Du blir fotograferad av en fotograf från Expressen och får gå en modevisning tillsammans med de andra som blivit omstylade.

* Observera att du bekostar biljetter till resan själv. Under kryssningen akn du också njuta av spännande föreläsningar, god mat och underhållning - när du inte tas hand av stylisterna.

När, var och hur?

 

Hur? Vi åker med fartyget Silja Galaxy till Åbo och tillbaka.
Var? Fartyget avgår från Värtahamnen i Stockholm.
När? Avgång klockan 19.30 söndagen den 11 mars 2012. Fartyget är åter i Stockholm klockan 18.15 måndagen den 12 mars.
Anslutningsbussar?
Tallink har bussar som går till/från flera orter med anslutning till terminalen. Boka din bussresa samtidigt som du bokar din båtresa, dock senast 2 veckor innan avresa.
Prisexempel?
1.195 kr/person för del i dubbelhytt kategori E. För övriga hytt-och prisalternativ se bokningssidan hos Tallink som du når genom att

klicka här!
I priset ingår:
- samtliga föredrag enligt program
- hyttplats och båtresa i vald hyttkategori
- en bufféfrukost
- kaffe och smörgås i pausen

Så här anmäler du dig:
Boka Sköna Söndags kryssning redan i dag då antalet platser är begränsat.

Boka: på telefon 08-666 33 33 eller klicka här!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!