Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
ANNONS Innehåll från Huawei

Snygg som soluppgången på savannen

Huaweis prisvinnande mobiltelefon P30 Pro släpps nu i ny designfärg med högsta wow-faktor. Amber Sunrise hittar inspiration i de roströda sanddynerna på den afrikanska savannen.

Lär dig mer om Huawei P30 Pro här

 

Mobiltelefonen Huawei P30 Pro har redan utsetts till världens bästa kameramobil. Den nyskapande, smarta telefonen blev också genast en försäljningssuccé när den släpptes i Sverige i april. Nu lanserar Huawei designmodellen Amber Sunrise i Sverige för hela P30-serien.

– Vår P30-serie är den mest framgångsrika vi någonsin lanserat i Sverige. Huawei P30 Pro har tagit såväl medier som användare med storm. Vi fick redan vid lanseringen mycket positiv respons på Amber Sunrise-färgen, och därför är det extra roligt att vi nu kan erbjuda den till konsumenter i Sverige, säger Sofia Björnerfors, PR-ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Färgvalen på samtliga Huawei P30 är inspirerade av naturen och himlens olika nyanser, från det starka dagsljuset till den midnattsmatta natthimlen. Och som namnet antyder är Amber Sunrise med sin skönt suggestiva varmröda ton influerad av det magiska morgonljuset på den afrikanska savannen – en ton som också hittas i den unika namibiska öknen, där järnet i sandkornen skapar den roströda färgen.

Teknik möter estetik

Huawei har aldrig varit rädda för att kombinera teknik och estetik. Ända sedan företaget etablerade sig på marknaden för smarta mobiltelefoner har Huaweis honnörsord handlat om innovativ design och teknologi. När det kommer till färgval har företagets designers studerat hela vårt ljusspektrum. Därifrån har sedan idéen väckts om att skapa färgskalor med en känsla av något unikt och genuint.

Den skräddarsydda färgfilosofin föddes förra året med nyskapande Twilight för P20 Pro. Den följdes upp i våras med Breathing Crystal för nya P30-serien, och har nu tagits till fulländning med Amber Sunrise. Orange brukar beskrivas som den varmaste tonen där den vilar någonstans mellan gult och rött, och den varma tonen förhöjer också våra doftförnimmelser.

Orange – en kreativ kraft

Orange har förmågan att förmedla en försiktig känsla av elegans och skönhet. Kanske är det också därför som kreativa krafter ofta hyllar det orangea, något vi ser både hos stilbildande, tidlösa konstnärer som Mark Rothko och Olafur Eliasson, och i den mer snabbrörliga modevärlden – där olika toner av orange varit på tapeten under de senaste åren.

För Huawei handlar Amber Sunrise minst lika mycket om vad som finns innanför det perfekt formade metallhöljet med sin fulländade finish.
Amber Sunrise är laddad med de allra senaste tekniska innovationerna. Inte minst med den prisvinnande kameran, som har hamnat i det internationella strålkastarljuset under våren. Hyllningskörerna är alla ense om att mobilfotografering numera har tagits till helt nya nivåer.

 

Lär dig mer om Huawei P30 Pro här

 

FAKTA:

Huawei Consumer Group omfattar Huaweis mobiltelefoner, persondatorer, surfplattor etc. Företagets produkter säljs i över 170 länder. Mobiltelefonerna var de nästa mest sålda i världen under delar av 2018 och även första kvartalet 2019. Senaste modellen Huawei P30 Pro lanserades i Sverige i våras och har en mängd finesser, unika innovationer inte minst kring kameran som redan fått mängder av utmärkelser över hela världen.