Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
ANNONS Innehåll från Citroën

Så kör du en smidig suv – utan att behöva köpa den

En liten suv med stora utrymmen, bra komfort och flexibel inredning.

Nya Citroën C3 Aircross är på många sätt en perfekt bilmodell för svenska förhållanden.

Kanske det bästa av allt: Du behöver inte ens köpa den.

Nya suven du vill köra – inte äga

 

Citroën C3 Aircross som nyligen lanserats i Sverige är en smart suv som tack vare smidiga yttermått passar lika bra i stan som på landet. Trots att den är liten på utsidan bjuder den luftiga interiören på utrymmen och flexibilitet i klass med rymliga familjebilar. Modellen har också hyllats för sin fina komfort och den fick högsta betyg för sin säkerhet när den testades av Euro NCAP.

Maximalt grepp

Citroën C3 Aircross är en riktig suv. Tack vare en väl tilltagen markfrigång är framkomligheten bra även när underlaget är sämre. Till Citroën C3 Aircross finns också det avancerade systemet Grip Control som med hjälp av olika program anpassar drivningen för olika typer av underlag så att drivhjulen alltid har maximalt grepp – oavsett om man kör på sand, i lera eller i djup snö.

Citroën C3 Aircross kostar från 159 900 kronor, men man behöver inte köpa den. Det finns andra sätt att lösa finansieringen. Till exempel är det allt fler svenskar som upptäcker hur smidigt det är med privatleasing. En fördel stor fördel här är att man slipper betala någon kontantinsats när man hämtar ut sin nya Citroën – och man slipper oroa sig för andrahandsvärdet den dagen det är dags att byta bil igen.

Fast månadsavgift

När man privatleasar en Citroën C3 Aircross betalar man en fast månadsavgift. Här ingår också ett driftsavtalavtal i avgiften som innebär att Citroën tar hand om din bil och ser till att den får den service den behöver. Här ingår också till exempel oljor, torkarblad och eventuella reparationer som blir nödvändiga på grund av normal förslitning under hela leasingperioden.

Att privatleasa Citroën C3 Aircoss kostar från 2 390 kronor per månad.

Nya suven du vill köra – inte äga

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!