Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från Brocc

Anna, 29: ”Sparar 2 500 kronor varje månad”

Räntekostnaderna för privatlånen hos banken ökade.

Då fick Anna Liljeberg, 29, hjälp hos betalningsinstitutet Brocc att samla lånen – vilket lyfte hennes ekonomi.

– Jag sparar ungefär 2 500 kronor varje månad jämfört med tidigare. Över ett år blir det mycket pengar, säger hon.

EXTERN LÄNK: Är du intresserad av att sänka dina lånekostnader? 


Hon hade funderat en längre tid kring på att samla sina privatlån – tre mindre och ett större – men fick inget bra erbjudande från bankerna. När Anna Liljeberg kom i kontakt med Brocc förändrades läget.

– Tidigare upplevde jag att ingen kunde hjälpa mig, men här fick jag ett bra och informativt bemötande. De var hjälpsamma och tydliga med vad de kunde hjälpa till med, säger hon och fortsätter:

– Jag tyckte att villkoren var väldigt bra jämfört med de andra. Räntan hos banken var riktigt hög, här var den mycket lägre.


”Det gör en väldig skillnad”

Efter sedvanlig kreditprövning fick Anna, som till vardags jobbar som köksbiträde på en restaurang, besked om att Brocc kunde hjälpa henne att samla lånen. Och jämfört med tidigare sparar hon en rejäl slant: cirka 2 500 kronor i månaden.

– För mig betyder det ökad livskvalitet, det gör en väldig skillnad. Det är lite som en andra chans att få ordning på nuvarande situation.

Om du inte kommit i kontakt med Brocc, hur hade läget sett ut för dig tror du?

– Då hade jag fått fortsätta betala tusenlappar med den höga räntan, det hade tärt på den ekonomiska situationen.


Kan åka på bröllopsresa

Brocc har som uttalad ambition att premiera kunder som sköter sig och lanserande häromveckan en återbäring till de som betalar sina fakturor i tid. En typisk kund får ungefär 500 kronor tillbaka varje år.

– Jag tänkte direkt att det är väldigt positivt. De har ett fokus på kunderna och värnar om oss, det skapar ett förtroende. Mitt intryck överlag är att det är ett tryggt och seriöst företag.

Pengarna Anna sparar tack vare Brocc vill hon lägga på en försenad bröllopsresa med maken Martin. De gifte sig i somras men har ännu inte hunnit åka iväg:

– Det skulle vara kul att unna sig något! Min man älskar skidor så en skidresa till Österrike vore jätteroligt. Jag har ju knappt stått på ett par skidor men han har lovat att lära mig (skratt).


EXTERN LÄNK: Är du intresserad av att sänka dina lånekostnader? 


FAKTA: BROCC

Företaget är svenskägt, startat 2014 och är registrerat som betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen.

Hos Brocc har du som kund full kontroll och kan själv påverka ditt pris och dina villkor.

Erbjuder förmånliga räntor och villkor.

Snabb och enkel ansökan via BankID.

Möjlighet med upp till 4 betalningsfria månader per år.