Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från ATG

Experterna: Därför är det fördel Björklöven i finaljakten

EXTERN LÄNK: Var med och spela om miljonerna på V75 här.  


BIK Karlskoga engagerar men kommer att få det svårt nu. Det är de båda legendariska hockeyexperterna överens om:

– Ska man gå långt i slutspel så måste målvakten vara på topp. Nu har Karlskoga fått sin under året storspelade Tim Juel skadad. Inte för att jag tycker backupen är dålig men visst får ”Löven” det lättare att vinna nu, slår Peter Forsberg fast.


Challe Berglund ser också en klar favorit och dessutom helgens bästa vinstchans i mötet mellan de båda finaljagande lagen:

– Björklöven och Karlskoga har vänt serien upp till Umeå och jag räknar med att Löven tar två raka segrar nu och därmed sätter sig rejält i förarsätet när det gäller att kvalificera sig till den Hockeyallsvenska finalen, säger Challe.

NHL-matcherna finns också med i mixen och ett möte väcker extra känslor hos Peter Forsberg som på lördag hoppas få se ett speciellt lag åka på pumpen mot Carolina. Vilket lag det är som rör upp känslorna samt duons heta travtips inför lördagens V75 på Jägersro går att läsa gratis här. 


EXTERN LÄNK:  Bästa oddsen på ishockey – läs mer här.  


Åldersgräns för spel är 18 år. stodlinjen.se