Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Vinterbloggen

Kalla hittar inte formen?

Jag undrar, är det så att Charlotte Kalla inte känner sig i form, eller är det kanske bara så att när de andras tider som hon får i spåret är så bra känner hon sig sopig och får en negativ vibe? Jag menar, om hon vunnit idag, skulle hon ändå säga att hon inte är i toppform?

För hon kanske är i sin livs form. Det är bara det att några andra är i bättre form.

Hur som helst var det inte så himla kul idag. TV-producenten hade prao-elever på jobbet som vanligt när det är individuell start. I ett VM. Sån jävla skandal.

Nä, nu blickar vi framåt till morgondagens tävling som kommer bli SJUKT spännande. Mer har jag inte att säga, jag är för trött (efter att ha burit sinnessjuka mängder mat alldeles för långt). Godnatt.

Oskar Karlin
Skidpepp.se
@oskarlin