Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Victoria Silvstedt

April skämt ?

I dag är det min sista post för denna blogg… Nej det är inte ett första April skämt .. Love to play jokes on friends and family!! ???  Det har varit en äran att få bjuda på mig själv lite och visa en del av min värld just nu.. Mest den ytliga världen .. mitt privata liv bevarar jag till mig själv och dom närmaste.. Men hoppas att ni tyckte  det var lite kul med lite glamour och flär!! Nästa vecka så ska jag till Sverige  för att promota reality stjärnorna på godset för tv 3 som jag spelade in i några dagar i september.  Underbar cast med b la Isabelle Adrian som jag verkligen gillar!! Kommer även att komma ut med ett Prosecco vin ” Dolce Vita” by Victoria

Om ni vill se mer AV mitt liv så kommer den amerikaska E! Entertainment med en show till hösten med mig som huvudroll i en reality show om framgångsrika kvinnor i monaco.  Stay tuned!! 

Tack för all support.  Love Love Love Victoria ???