Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Victoria Silvstedt

Påsk Helgen

Hoppas ni har haft en trevlig helg med familj , vänner och god mat!! Själv har jag varit i St Tropez med båt för säsong premier på bästa Beach lunchen Club 55.. Middag på Seniquier !! Tillbaks till monaco i går för påsk lunch på Cipriani med mina tjejkompisar .. I dag har jag sportat.. Tennis på morgonen och powerwalk på eftermiddagen i Cap D’ail vid havet !! I morgon har jag photo shoot och intervju 2 olika Mode och Luxury magasinet.. Nästa vecka kommer jag till Sverige för promotion för Tv 3 och annat jobb. Can’t wait!! God Natt..