Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

På snabbvisit i Sverige för tv-jobb och blåbär

Jag har varit en snabbis i Stockholm i torsdags för att spela in en tv-show .. På flighten mellan Nice och Stockholm träffade jag Björn Borg och hans fru … Big Fan!!! Sen möttes jag av en journalist från Expressen, fotograf och en vit stretch limo. .. Lite pinsamt men snällt tänkt!! Ha ha !!!!! Sen var jag ute i skärgården och filmade … Mamma kom och hämtade upp mig och fick äran att träffa Michael Nyqvist och Bindefeldt.. I fredags blev det så kallt och grått så jag tog på mig vinterjackan när jag gick up i skogen och plockade blåbär.. Jag hann äta lunch med familjen på värdshuset i Vaxholm innan jag flög iväg igen.. St Tropez next stop… semester och fester!!!