Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Grattis Måns!!

Helt otroligt att Sverige vann.. Det förtjänade du Måns!!! Här u Monaco är det Grand Prix fever.. Party evrywhere!! I går medverkade jag i en välgörenhets gala Amber lounge fashion för att supportra barn med autism .. Jag visade smycken… Sen var det även alla Formula 1 förare och deras fruar som gjorde fashion Show….. Sen var det party på Twiga och billionaire club med SJ Salomon och Bo. Sinclair.. I kväll var jag på en grans Prix cocktail på palatset.. Lewis Hamilton var där. Sen blev det middag på Cipriani där vackra Eva Longoria satt bredvid med sin pojkvän… I morgon ska jag kolla in racet från en båt i hamnen …Jag håller själ klart på den svenska drivern!!