Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Växjö Lakers-bloggen

En första värdemätare för Växjö

Gameday!

Och ett första elddop för Växjö den här säsongen när toppkonkurrenten Skellefteå väntar på bortaplan. Efter inledande matcher mot Rögle, HV71 och Leksand är det den första riktiga värdemätaren på var Lakers står just nu.

Svenskafans rapporterar att Teemu Laakso, som gjorde säsongsdebut och comeback efter skada mot Leksand, vilar i matchen mot Skellefteå. Oliver Bohm som vilade av säkerhetsskäl senast ska dock vara tillbaka i laget. I övrigt har det inte rapporterats om några förändringar i laget. En kvalificerad gissning säger dock att Joacim Eriksson åter får förtroende i kassen efter att ha vilat mot Leksand.

Inför kvällens sex SHL-matcher har Kvällsposten tagit fram en lista på de hetaste nyförvärven i de sydsvenska lagen. HÄR kommer ni till den.

vaxjo