Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Växjö Lakers-bloggen

Laakso tillbaka i laget

Här är Växjös glädjebesked.
Lakers finske back Teemu Laakso är redo för säsongsdebut, närmare bestämt redan i kvällens match mot Leksand.

Teemu Laakso har varit mycket skadedrabbad under sina två säsonger i Växjö. Förra året spelade han 28 av 52 seriematcher och året dessförinnan blev det 40 SHL-matcher. Den NHL- och KHL-mertierade backen förlängde med Växjö inför den här säsongen och planerar spela i Lakers ytterligare två säsonger.

Kvällens match mot Leksand följer ni HÄR.

laakso

Foto: Bildbyrån