Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Växjö Lakers-bloggen

Flipp och flopp efter premiären

SHL-säsongen är igång.
Här listar Kvällsposten ”flippar och floppar” efter Växjös premiärmatch.

Det var bra: Olli Palola, Tuomas Kiiskinen, Dennis Everberg, Philip Holm.
Det kan bli bättre: För många förlorade tekningar.
Kommentar: Richard Gynges ersättare Olli Palola levererade direkt. Palola gjorde två mål, varav en riktigt snygg styrning, och visade lovande kemi med landsmannen Kiiskinen. Everberg, två mål, inledde också starkt. Minuset? Normalt skickliga tekare som Erik Josefsson (2 av 8) och Josh Hennessy (5 av 12) förlorade väl många tekningar.