Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

emykruger

Kurerar mig med smörj och piller

Igår kväll tröttnade jag på min onda fot och blev hardcore. Jag tog fram voltarentuben och en karta ibumetin som har fått bli mina följeslagare. Smörj tre gånger om dagen och piller morgon och kväll. Jag känner mig som en riktig idrottsman nu som bekämpar sina krämpor med piller och smärtstillande gel. Den här resan mot Göteborgsvarvet är verkligen berg-och-dalbana med upp- och nedgångar, smärta och taktiska val. Nu hoppas jag att foten ska bli bättre med min kur. Om inte så har jag faktiskt bokat in en tid hos en sjukgymnast på Fysiken på Kaserntorget om en vecka.

Förresten, om det är någon av er läsare som gillar att träna barfotalöpning så kan jag tipsa om att Outdoorexperten har kampanjpris på Five Fingers i modellen KSO för både damer och herrar.