Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Världsmiljödagen i Expressen

I dag är det Världsmiljödagen och Expressen fortsätter med bevakningen. Vi har sajten Expressen.se/Klimat och offentliggjorde förra veckan att Emma Boëthius, idag chefredaktör för nyhetsbyrån Siren, blir chef för nya klimatredaktion med fem medarbetare. Så här ser det ut i tidningen i dag:

Rekryteringen av Emma Boëthius och reportergruppen är bara en del Expressens klimatsatsning. Vi ska också utbilda cirka 400 medarbetare om klimatjournalistik och det görs i samarbete med tidskriften Aktuell Hållbarhet. Dessutom ökar vi samarbetet med CNN Climate.