Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Grattis, årets nyhetsjournalist

Stort grattis, Katarina Gunnarsson – mottagare av ”Per Wendels pris till årets nyhetsjournalist”. Alldeles nyss presenterade juryns ordförande Otto Sjöberg, tidigare chefredaktör för Expressen, Sveriges Radio-reportern mitt på redaktionsgolvet här och det efter en prislunch på 23:an, alltså högst upp i DN/Expressen-skrapan, med bland andra SR-chefen Cilla Benkö, Eko-chefen Olle Zachrisson och Expressens kulturchef Karin Olsson.

Katarina har tidigare nominerats till både ”Stora journalispriset” och ”Guldspaden”, samt tilldelats en rad fina utmärkelser. Senast ”IVA Kungliga Ingengörsvetenskapsakademiens journalistpris”. En värdig vinnare.