Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

David Baas prisnominerad för sitt renhållningsarbete

I dag vill jag gratulera alla som nominerats till ”Stora journalistpriset”. Särskilt då David Baas, undersökande reporter här på Expressen som ju gång på gång granskat främlingsfientligheten inom inte bara extremrörelser utan också ett av de största riksdagspartierna – Sverigedemokraterna.

David Baas har två gånger tidigare varit nominerad till detta prestigepris, så jag tror att han nu har goda chanser i klassen ”Årets röst”. David kom till oss från Metro för elva år sedan, har gett ut boken ”Bevara Sverige svenskt” men är kanske mest bekant för läsare och tittare när han går efter en politiker som spridit rasism anonymt och med sakfrågor blottlägger hyckleriet.