Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kanna på-festen live i SportExpressen TV sedan klockan 08 – här är bilderna

Just nu är det direktsänd fotbollsfest i SportExpressen TV. För att inte tala om i Sotji, där Sverige i kväll ska spela mot Tyskland:

”Kanna på, kanna på,

vi är från Svealand,

med hundratusen man…”

Och så vidare. SportExpressen TV, som du kan se på Expressen.se eller via tv-operatörerna Boxer eller Com Hem eller via Apple TV, har sänt sedan klockan 08 i morse och är med hela kvällen. Intervjuer, kommentarer och analyser.

Våra utsända i Ryssland är mitt i folkhavet, men också på pressläktaren. I studio 1 i Expressen-huset i Stockholm försöker vi sätta in allt detta kaos i ett sammanhang. Det är lite rörigt, som ni ser på bilderna, men – kul.