Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Blommor och tal av CNN på Expressens stormöte

Vi har haft blomstermöte igen och bland annat firat Expressens största marknadsandel i mobile gentemot Aftonbladet någonsin (47,4%), men också det faktum att Expressen TV hade rekordtittning förra veckan och att vi också vinner räckviddsandelar mot huvudkonkurrenten i print. Vi uppmärksammade en del annat med, som magasinsavdelningens fokus på konverteringar och utvecklingsavdelningens arbete med nya och snabbare sajter. Stort grattis alla som prisades!

På mötet medverkade också Inga Thordar, Executive Editor för CNN.com i London, som berättade om CNN:s samarbete med Expressen och särskild om den satsning som vi båda gör på #AsEquals som handlar om kvinnors rättigheter.