Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Västerbottens-Kuriren, ministern, partiledaren och Expressen TV – town hall i Umeå

Så kallade ”town halls” är ju vad CNN gör hela tiden, med presidentkandidater och senatorer, och i kväll är det Expressen TV och Västerbottens-Kuriren som bjuder in till väljarmöte klockan 19 i Folkets hus i Umeå. Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor och socialförsäkringsminister Annika Strandhäll drabbar samman med Anna Herdenstam från Expressen TV som programledare.

Expressens och Dagens industris partiledardebatt den 14 augusti kommer ju att hållas i Göteborg, och det är en tydlig trend att allt mer av den politiska debatten förläggs utanför Stockholms tullar. Det är en bra utveckling.