Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Nya namn till Di TV

DiTV,JonAsberg

I dag presenterar Di TV, Sveriges nya ekonomi-tv-kanal, två rekryteringar. Jon Åsberg, som tidigare varit chefredaktör för Affärsvärlden samt redaktionschef och chefredaktör för Finanstidningen, blir en av programledarna. Di TV kommer ju att ha flera program och Jon, som också var redaktionschef på Stockholm News, kommer att synas i kanalen i höst.

SölviTorvik

Sölvi Torvik blir affärs- och produktchef. Sölvi är idag på danska Börsen, alltså Di:s systertidning som också ges ut av Bonnier, men har nästan 15 år bakom sig på den svenska rosa. Här byggde hon upp Di:s framgångsrika konferens- och Gasellen-verksamhet.

Di TV är ett samarbete mellan Dagens industri och Expressen TV. Sedan tidigare har vi presenterat Björn Rundström, tillförordnad redaktionschef på ekonominyhetsbyrån Reuters, som nyhetschef och bland reportrarna finns Emelie Lundgren, från ekonominyhetsbyrån Direkt, och Malin Toverud, tidigare på Dagens industri och Expressen. Det händer mycket i projektet nu, kanalen ska ju relanseras i höst, och intresset är stort.