Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

400 000 gillar Expressen på Facebook

EXP,FB

Nu är det fler än 400 000 användare som gillar Expressen på Facebook. Stort tack för det engagemanget, som ju egentligen är ännu större.; dessa 400 000 följer vår huvudsida, men Expressen har ett 30-tal sidor till, så det totala antalet följare är förstås många fler.

Digiday har tidigare skrivit om att Expressen är största mediehus i Skandinavien på Facebook, och vi är nog störst räknat både i räckvidd och engagemang. Om man istället jämför hur många som gillat de svenska mediehusens huvudkonton, så står sig Expressen väl även där: TV4 (390 000), Aftonbladet (363 000), Sveriges Television (307 000), Dagens Nyheter (161 000), Svenska Dagbladet (93 000) och Sveriges Radio (87 000).

KarinSkogh

I den här intervjun berättar Karin Skogh, tillförordnad editionschef för sociala medier-redaktionen, om arbetet med Facebook. Karin leder insatserna på Facebook när Johanna Odlander är föräldraledig, och det är naturligtvis ett lagarbete som lockat 400 000 att klicka på ”gilla”. Återigen: stort tack!