Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Expressen, BBC och Guardian fick pris för digitala satsningar

Sturen

I går delades ”European Digital Media Awards” ut på WAN-IFRA:s stora digitala medier-konferens i Köpenhamn. Totalt prisades nio medieföretag och bland dessa – Expressen.

Det var inte vilka varumärken som helst som hyllades. Guardian vann två priser, ”Bästa nyhetssajt” och ”Bästa användning av video”, och Financial Times fick ett hedersomnämnande. BBC vann för ”Bästa datavisualisering” och brittiska Metro för ”Bästa lifestyle”. Norska Dagbladet fick pris för ”Bästa innovation” och Axel Springer Akademie för ”Bästa sociala medier-engagemang”.

Ja, ni hör ju själva.

Och så detta, då:

WanIfra

Utvecklingsredaktören Ulrika Sturén var på plats för att ta emot priset, och det var ju inte första gången. Sajten “Chefen – Zlatan Ibrahimovic” har tidigare fått två tunga internationella priser, prestigefulla Lovie Awards hyllade designen och European Newspaper Award sajtens koncept och digitala innovation. Nu vann vi igen, och i höst ska Expressen-sajten delta i världsfinalen.