Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Leif GW:s revansch – och nu sänds Brottscentralen i Discovery

LeifGW,Brottscentralen

Just som vi summerar gårdagens ambitiösa valvaka, alltså den samsändning som Expressen TV och Di TV gjorde om presidentvalet i Frankrike, så presenterar Bella Levy & tv-gänget här fler positiva nyheter om framtidens nyhets-tv.

I börjar Discovery Networks sända kriminalprogrammet ”Brottscentralen” i kanalen Investigation Discovery (ID). Kanalen distribueras av bland andra Boxer, ComHem, Bredbandsbolaget, Canal Digital Satellit, Sappa och IP Sweden.

ID kommer att visa ”Brottscentralen”, som produceras av Brand New Content, direkt klockan 20 måndag till torsdag. Och där kommer också Leif GW Persson medverka.

”Det skall bli roligt att göra detta för Expressens räkning. Jag har jobbat på Expressen en sommar som kulturreporter. Då hade jag fått sparken från polisen. Jag sökte jobb som kriminalreporter men ansågs inte tillräckligt kvalificerad så jag fick inte det. Men nu har jag fått min revansch, 40 år senare”, säger Leif GW Persson i dagens tidning.

Det är inspirerande att så mycket sker kring Expressen TV, och mer är på G. Inte minst valbevakningen från Turkiet förra söndagen och det vi sände, ihop med Dagens industri, från Frankrike i går visar ju på potentialen i framtidens nyhets-tv.


Här är vår direktsändning just nu. Expressen TV sänder dygnet runt med fokus på klockan 06-24.