Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Trump om Sverige i natt – och efterfesten på Mello


Just nu talar Donald Trump i Expressen TV:s direktsändning, och tittarna fick plötsligt höra ett utspel om Sverige. Det efter att presidenten först vräkt ur sig om ”fake news” och ”dishonest media”, kritik som väl skulle uppfattas som en fortsättning på allt det som han brukar påstå om New York Times, CNN med flera. Nåväl, en annan gissning är väl att Trump sedan syftade på tv-inslaget i Fox News häromdagen:Tv-inslaget om Sverige i högerkanalen Fox News skulle väl inte publicerats här, gissar jag, givet den rätt förenklade bild som gavs, men det var nog detta som Trump tänkte på. Expressen TV-tittarna fick dock se Melania Trump, USA:s första dam, på stormötet i natt:


Jag tycker det är en bra service till publiken att Expressen kan visa detta, särskilt som vi samtidigt sände om Melodifestivalen och efterfesten i Växjö:


Ellinor Svensson på plats, Tess Ulander i studion hemma… härlig Mello-tv! Och ännu ett exempel på den klassiska kvällstidningens bredd.