Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Vilt jubel för Sarah Sjöström i Expressen TV i morse


Nattens OS-drama blev ju inte spännande alls för Cecilia Anderberg och de andra i OS-studion. ”Var är tummarna?” ropade Thomas Wilbacher nervöst till Kalle ForssellSportExpressens platschef i Rio, just före start – men sedan krossade ju Guld-Sarah Sjöström hela startfältet. Det blev stort jubel ändå.


Expressen TV sänder ”OS-studion” från studio fyra i Expressenhuset i Stockholm, och dessutom ”Studio Copacabana” med Patrick Ekwall och Malin Roos från Rio. Vi har också många reportrar på plats, som Ludvig Holmberg som var på simfinalerna, och börjar sända klockan 07 på morgonen varje dag. Nu blev det så att vi körde på till 04.15 morgonen efter..


Reportern Sara Bratell var ute bland svenska fans i Rio och följde Sarah Sjöströms final, och där skrek alla också rätt ut.


 Den närvaron i sport-tv bidrar till härliga känslor, precis som när gamla OS-guldhjälten Lars Frölander var med och nöjt recenserade guld-Sarahs insats.


Och vilken fortsättning på OS det blev efter Emma Johanssons spurtsilver i cyklingen. Vilken dag! Vilken natt!