Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zlatan flög hem i natt – och där stod vi

 
Det är ju så med Expressen TV-gänget, att de är rätt ambitiösa. I går skulle vi sända om Malmö FF-PSG mellan klockan 18-24, med två exklusiva intervjuer med Zlatan från TV3, men nog f-n sände vi fortfarande klockan 01.50 i natt när jag skulle gå och lägga mig efter att ha utgivarprövat några känsligheter. I samarbete med vår edition Kvällsposten var det förstås full bevakning om den historiska matchen, och trots 0-5 till det franska laget höll vi modet uppe ända tills Zlatan var i luften. 

Så här såg det ut:

  

     
    
”Framtidens nyhets-tv” kallas det vi gör, men det är väl mer av ett talesätt. Fem live-tv team i Malmö och ytterligare två i Paris, två studior i Stockholm och ytterligare en i Malmö, en drönare i luften och otaliga andra medarbetare igång var i alla fall en start i går kväll. I dag är det 32 sidor om m a t c h e n i Kvällsposten, men i ärlighetens namn är vi mindre erfarna när det gäller att göra tv. Men det var högt tempo innehållsmässigt.

  

     
     
     
     
     
  

Bland annat så här såg det ut, plus rapporter från torg och sportbarer i Paris. Jag tror att själva tempot gör kvällstidnings-tv, övergångarna mellan olika platser eller mellan helbild och 2-/3- split… och så vidare. Denna gång vill jag särskilt framhålla MTG, vars TV3 bidrog  bra med Zlatan-bilder i London.