Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Expressenlive igen kl 17.30 i dag

VM,1

Landslag nr 1 denna helg levererade inte, damerna förlorade mot Tyskland i går kväll, men #Expressenlive trendade på Twitter under matchen när Expressen TV sände uppsnack, analyser och eftersnack från studion i Expressenhuset på Gjörwellsgatan samt direkt från Ottawa.

VM,3

I studion snackade Thomas Wilbacher, Daniel Sjöberg och Jennifer Egelryd. Gott humör, trots allt, och allt startade med Willbachers eget uppsnack i Periscope på väg till redaktionen.

VM,2

På plats i Kanada var Mats Bråstedt, Emelie Ölander, Linus Sunnervik och Thomas Pettersson. Nu laddar SPORT-Expressen om för nästa match: 17.30 börjar tv-sändningen inför Sverige-England i herrarnas U21-EM.