Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skavlan gjorde sitt jobb

Skavlan

Nu har också jag tittat på Jimmie Åkesson i tv-programmet ”Skavlan”, och det var skönt att se Sverigedemokraternas ordförande igen. Låt oss hoppas att han är fullt frisk så snart som möjligt. Åkessons politik må vara kontroversiell, men det får den vara: på mindre nogräknade sajter än den här odlas myten om att man inte får vara ”oliktänkande” i dagens samhälle, men så är det förstås inte.

Man får tycka vad man vill, men om man sprider näthat eller till och med rasism så ska man naturligtvis stå för det också i den offentliga debatten. Och om man företräder ett parti där sådana här yttringar sprids, så ska man avkrävas ansvar. Fredrik Skavlan gjorde ett gott jobb i går kväll. Jag har läst kritiska recensioner om programmet, sammanställningar av frågor som borde ha ställts, men jag vill ändå slå fast: en bra intervju.

En tv-intervju är ju mer än bara vad som sägs. Den är blickar, bilder och allt det som gör mediet till mer än bara fakta. Jag tyckte att Fredrik Skavlan grejade det.