Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Extra helgläsning

I dag är det röd dag igen. Helgdag. Och med den – HELG!, den extra bilaga om 32 sidor med bonusläsning som medföljer nyhetstidningen och sportbilagan på storhelger. Exempelvis har Malin Roos intervjuat Filippa Reinfeldt, och Annesofie Näslund berättar om rymmarna från Alcatraz. Christofer Brask är redaktör och HELG! innehåller idag också sex sidor kryss och gåtor och en stor guide till husvagnar och husbilar.

I fredags gav vi också ut HELG!, då med bland annat en stor intervju med Margot Wallström och historien om kungens fars relation till nazi-Tyskland. Den här sortens fördjupning är, tycker jag, bra exempel på mervärdet i en tidning som faktiskt kommer ut årets alla dagar. I den ordinarie nyhetstidningen finns ju, som vanligt, senaste nytt om det sker: olyckor, brott, utvecklingen i Ukraina, sökandet efter MH 370-planet och allt det andra – från ”Let´s dance” till ”Mästarnas mästare”. Och sportbilagan redovisar Fotbollsallsvenskan, finalserien i hockeyn och engelska Premier League. Det blir över 100 sidor läsning, så håll till godo.