Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Bossen med sin Expressen

Bruce Springsteen är snart här igen. Det blir inte mycket mer klassisk kvällstidning än så, och inför de tre konserterna på Friends arena i Solna punktmarkeras förstås Bossen av Expressen. Som här, när Springsteen landat på Gardermoen utanför Oslo inför spelningen i Norge och möts av reportern Pascal Engman som lämnar över ett förhandsexemplar av det särskilda Springsteen-magasin som Kicki Pousette och många andra här har gjort.

Här kan du se inslaget där Springsteen också kommenterar det faktum att han fick historiska sex getingar av Anders Nunstedt efter den senaste Ullevi-konserten:

Vårt magasin säljs från och med i morgon. Så ser det ut: