Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Topplistan på iTunes

Det här tycker jag är trevlig läsning. Expressens satsning på fördjupningsreportage som podcasts blir allt populärare och programmen letar sig in på topplistorna. Som ”Expressen Dokument” på iTunes:

Nu är det dessutom som så att cirka 97 procent (!) av lyssningarna av dokumenten inte registreras av iTunes, eftersom publiken istället väljer att spela upp dem från Expressen.se istället för att gå till iTunes. Vi har funderat lite på det. borde vi länka över alla besökare till iTunes? Då skulle förstås topplistan se ännu trevligare ut…