Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sex timmar tv om allsvenskan

20130331-121320.jpg

I dag sänder Expressen TV live mellan klockan 14-20. Sex timmar om den allsvenska fotbollspremiären, alltså, så tv-gänget och kollegorna på SPORT-Expressen får slita på. I dagarna två, dessutom, för också i morrn direktsänder vi mellan klockan 14-20.

Programmet heter ”Studio Fotboll” och det leds av Axel Pileby, som också var programledare när vi sände sex timmar om Sverige-Irland senast.

Vilka kommer då för att snacka fotboll?

Gäster är landslagsprofilen Johanna Almgren från Kopparbergs Göteborg FC, Viasat-experten Bo Petersson, OS-brottaren och Blåvitt-profilen Eddy Bengtsson, kultspelaren Jan Tauer som var i Djurgården och är i Brage), TV4:s och SPORT-Expressens Patrick Ekwall, Kristiands tränare Elisabet Gunnarsdottir, SPORT-Expressens Daniel Kristoffersson och fotbollsexperten Pelle Blohm.

20130331-143014.jpg

Sändningen pågår nu och så här ser det ut. Det blir live-tv från fältet, inslag, debatter, listor – och i studion håller Linda Åberg koll på alla matcher.

Vi har aldrig gjort sex timmar live-tv om allsvenskan förr, men när man gör nya satsningar som denna brukar jag påminna om att vi trots allt bevakat fotboll sedan 1944. Teknik och distributionskanaler kanske skiljer sig över åren, men engagemanget är detsamma. För Expressen kommet fotboll alltid vara prioriterat – vi nyhetsvärderar inte utifrån tillgång till sändningsrättigheter.