Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Sandy på nätet och mobilen just nu

Just nu, strax efter klockan 01 på tisdagsmorgonen, kämpar USA-korrespondent Mats Larsson i New York på med lämningar till Expressen.se och Expressen om stormen ”Sandy”. Reportern Henrik Ek och fotografen Axel Öberg är på plats i Atlantic City. Över 2,2 miljoner amerikaner är i skrivande stund under el och det är onekligen dramatiska bilder på teven. Följ vår live-rapportering här.

Så här ser det ut på vår sajt nu:

Alla stora nyhetssajter är förstås igång, så här ser de andra ut:

Vad tycker ni? Mejla gärna till thomas.mattsson@expressen.se och säg vad du anser är bra respektive dålig i rapportering och presentation här. Du kan också tycka till på Twitter, ange @ThomasMattsson först i tweeten.