Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Bokmässan 2012

Bokmässan är igång och Expressen är som vanligt på plats. Kulturchefen Karin Olsson bloggar om satsningen, vi delar också i år monter med Dagens Nyheter, och här finns hela programmet. Kom gärna förbi och få ett exemplar av vår särskilda bilaga till bokmässan.

Det

Det brukar alltid skrivas reportage om bokmässan som en sorts intern tillställning, en enda stor personalfest för bok- och tidningsbranschen, och lite så är det ju. Men min erfarenhet är man också träffar många intressanta människor som man lär sig av, och såna fester är väl alltid de bästa?