Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Svenska Fans grundare till Expressen

I går berättade vi om tre nya affärsområdeschefer på Expressen, bland annat börjar DN:s marknads- och upplagedirektör, Johan Othelius, här. Han ska ansvara för Digitala medier och kommer jobba nära den nya redaktionschefen, Anna Rastner, som tidigare var editionschef för tv-avdelningen.

Nu kan vi berätta om en ny rekrytering: Anders Nettelbladt som idag är chefredaktör för Svenska Fans blir ny sportchef på Expressen.se efter Joakim Svensson.

Joakim och de båda editionscheferna Alexandra Forslund och Mattias Lundell arbetar för övrigt sedan en tid med olika centrala projekt, som jag inte kan berätta mer om än. Men: vi har mycket på G.

Anders Nettelbladt är grundare av Svenska Fans och börjar på Sport-Expressens sajt efter sommaren. Med sin bakgrund som bland annat vd på numera Stampen-ägda Svenska Fans tror jag att han kan bidra med mycket hos oss.

”Det känns både kul och väldig spännande. Jag är jätteglad över den här chansen och ser verkligen fram emot att få börja jobba med Sport-Expressen.se”, säger Nettelbladt i en kommentar.