Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Jojkaren och Jahn Teigen vs Bonnier House Mafia

Resumé uppmärksammar nu Bonnier House Mafia inför onsdagens DJ-tävling på ”Kallis” i Visby. Läs artikeln om vilken musik som Gunilla Herlitz, publisher på Dagens Nyheter, och jag ska spela och fortsätt att föreslå låtar. Använd gärna hashtaggen #DJbattle på Twitter.

Våra konkurrenter är Jan Helin och Karin Magnusson från norskägda Aftonbladet. Håll tummen för Sverige, brukar ju vi på Expressen säga, men vi vet faktiskt inget om vad Schibsted-duon kommer att spela. Vi har dock våra aningar – ni minns väl ”jojkaren” från Eurovison Song Contest 1980:

Musiktraditionerna är ju som bekant olika i våra respektive länder, som när Schibsted & Co skickade Jahn Teigen till en schlagerfinal:

Jämför detta med vad vi lyssnar på i Bonnier House Mafias hemland:

Mer allvarligt: i dag recenserar Expressens nöjesredaktion inte bara Loreen, vi har också fyra sidor från Peace & Love-festivalen. Köp tidningen!