Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Johan T Lindwall frågas ut på PK om Madeleines framtid och Victorias mage


I går kväll var Johan T Lindwall gäst hos Publicistklubben i Malmö. Du kan se utfrågningen här och höra Expressens hovreporter svara på vad han tror om monarkins framtid, men också om vad han tycker om den så kallade skandalboken om kungen och tror om Madeleines framtid.

Johan T tycker till om Victorias mage och säger sig ångra en bild på sig själv med några kungligheter. Vilken? Det får du se.

Jag tycker i alla fall att han ger en bra bild av Expressens kungajournalistik, exempelvis reder han ut missförstånd om anonyma citat i nyhetstexter.

Det är inte ovanligt att våra medarbetare deltar i debatter eller gör såna här scenintervjuer, eftersom det är en bra möjlighet för oss att i lugn och ro diskutera innehållet i våra olika mediekanaler. Också jag har gästat PK, det är så vi alla kallat Publicistklubben, i Malmö och där är det ofta aktuella och intressanta programpunkter.

Johan T Lindwall är förstås van att företräda tidningen i olika sammanhang, och hans bakgrund som bland annat New York-korrespondent och utsänd över hela världen på olika uppdrag – han har exempelvis bevakat Olympiska Spelen – gör också att han har en viss erfarenhet av att parera förutsägbara och kanske till och med okunniga frågor om vår kungabevakning. Men några sådana var det inte på PK i går, det blev ett bra samtal tycker jag.