Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

I väntan på WordPress

Teknikstrul med bloggen, därför dröjer dagens inlägg om tabloidiseringen av medierna. I väntan på att det ska lösa sig så testar jag med att länka till ”En vanlig dag på redaktionen”, nämligen Lars Lindströms bloggpost från i går om att varenda chef på nyhetsdesken var kvinna.

Den här bilden har jag lånat från Lindströms blogg, och det gjorde jag efter ett planeringsmöte om Almedalsveckan med valstugeredaktören Christina Lundell och med Lina Modin, som är redaktör för vår specialsatsning.