Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Carolina med sin Expressen – på varma breddgrader

Varje morgon börjar jag med att läsa produktionsrapporten, för att se om vi tryckt och distribuerat tidningar som vi ska. Om Expressen blir försenad till kiosken eller affären är det svårt att sälja den.
   Men, lyckligtvis, letar sig Expressen oftast fram i ur och skur och tidningarna finns numera över hela världen.
   Jag fick i dag den här bilden på Carolina, 6, som är på semester i Fanabe i Teneriffa på Kanarieöarna:

   Ett stort tack till alla som trycker och distribuerar våra tidningar, och ett stort tack till alla som köper dem. Ibland ser man ju faktiskt getingen på de mest oväntade ställen:

   Upplagan ökade i september, när 21 av 30 förstasidor handlade om politik, och de senaste dagarna har vi berättat mer om innehållet i olika egenannonser. Här nedan är ett exempel ur måndagens tidning med en annons som handlar om att Expressen är ensam om att varje dag erbjuda fördjupningsläsning i form av så kallade dokument:

   Lina Modin, som är redaktör för dokumenten, berättar lite om satsningen och en ambition med annonserna är också att visa människorna som gör Expressen. Ungefär som när jag i somras på den här bloggen lät publicera intervjuer med många medarbetare.
Du kan läsa dessa intervjuer här.