Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Valstugan i går – Broberg står där nu


I dagens tidning berättar reportern Tommy Schönstedt om hur det var i går, när valstugan slog upp portarna, och just nu står Expressens biträdande chefredaktör Per-Anders Broberg där på Sergels torg.

     Jag vill också tipsa om
”Valstugebloggen” på expressen.se/valstugan som görs av valstugeredaktörerna Anna Bäsén och Christina Lundell, samt om sociala medier-redaktören Emanuel Karlstens blogg ”Tabloism”expressen.se/tabloism som också handlar om hur det var när bland andra Beatrice Ask gästade valstugan.
   
   På bilden här ovan gör politiske reportern Niklas Svensson webb-tv med justitieministern.