Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Publikrekord i valstugan – i dag Maria Wetterstrand

Klockan 14.30 står Maria Wetterstrand (MP) i Expressens valstuga på Sergels torg i Stockholm. I går var det bland annat Carl Bildt, Anders Borg (M) och Gudrun Schyman (FI) som talade till väljarna, och när Schyman greppade mikrofon var det publikrekord.
   Intresset för Expressens valstuga är fascinerande. Alla partiledare kommer dit. Alla ministrar kommer dit. Politiker efter politiker – vi hade nog inte riktigt förutsett hur väl det här skulle fungera.
   Det är tre veckor kvar till valet, och Expressen kommer fortsätta bevakningen. Du som inte har möjlighet att besöka valstugan kan se den i webb-tv programmen ”Raka svar med Niklas Svensson”, direktsändningar från Sergels torg. I dag med Maria Wetterstrand, förstås.