Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

BILDEXTRA Expressens sommarfest – och fotbollshjältarna

Just nu pågår Expressens sommarfest på en ponton på Riddarfjärden i centrala Stockholm. Jag antar att det är en trevlig tillställning – efter en resultatförbättring med 240 procent under tertial ett, efter att upplagegapet till Aftonbladet har minskat 20 av de 22 senaste månaderna. Jag skriver ”antar” eftersom jag tyvärr inte har möjlighet att delta själv. Men här är en rykande färsk bild, tagen av Magnus Alselind, på en riktig Expressenprofil:

   Det är förstås Thomas Malmquist, vår förre sportchef och krönikör, mannen som avslöjade läggmatcher i både bordtennis och senare bandy och ishockey. ”Malmen” är ett stycke sporthistoria – en historia som skrivs än. Det är ju han som fixat Björn Borg till tenniskrönikör i Expressen. Vidare:

   Arne Lapidus, Expressens man i Israel, nu hemma efter ”Ship to Gaza”-bevakningen, Niklas Svensson, politisk reporter som gjorde Henning Mankell-scoopet åt TV4 Nyheterna och Expressen, Sven Lindwall, en av våra bästa nyhetsfotografer – djupt involverad i bröllopsbevakningen.

   Kalle Karlsson, Karin Skogh, Tobias Rosvall och Johan Larsson från bilagan SPORT-Expressen och sajten Sportexpressen.se sommarfestar.

   Nyhetsreportern och krönikören Lars Lindström och EXTRA-redaktören Bosse Liljeberg på pontonen i kväll, dessutom tycker jag mig se redaktionschefen för Digitala Medier i bakgrunden – Mattias Carlson.
   Och här har vi några andra hjältar – Expressens fotbollsstjärnor, som idag slog Aftonbladet med 4-1 i Reklamcupen. Aftonbladet lär också ha sommarfest i kväll och där finns det också mycket att fira, det måste man tillstå, men fotbollen är det vi som skålar för:

    Övre raden från vänster: Ulf Albrechtsson, Patrik Myrbäck, Michael Norlund, Kristoffer Karlsson. Nedre raden ifrån vänster: Henrik Ehlesjö, Kenneth Eriksson, Michael Eklund, Martin Wennerholm. Målvakt i svart: Fredrik Ehlesjö. Bilden är tagen av Stefan Adolfsson.
   Jag brukar säga att man alltid ska fira sina framgångar, det finns nämligen motgångar så det räcker ändå, och det kan man ju säga att Kristoffer Karlsson gör under Aftonbladet-matchen:

   Kristoffer är annonssäljare och för övrigt en gång värvad från gratistidningen Stockholm City.
   Åter till den nu pågående sommarfesten – här är två glada till:

   Stefan Sjöström, administrativ redaktionschef, och Anna Rastner, editionschef för webb-tv, verkar gömma undan sina glas på Per-Anders Brobergs bild.