Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Nya filmen om Dawit Isaak och politiska fångar


Bilden här ovan är ur
en film om Dawit Isaak som holländsk tv har producerat. Den handlar om den svenska kampen för att han ska få komma ut ur fängelset i Eritrea, och hem till sin hustru och sina barn i Göteborg.
    Esayas Isaak, hans bror, berättar och filmen uppmärksammar också den mediekampanj som Aftonbladet, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Expressen genomförde och som fick över 200 000 svenskar att kräva den svensk-eritreanske journalistens frigivning.
   Filmen är inspelad som en del i ett projekt om politiska fångar.