Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Driftsstörningar på Expressen.se den här veckan

Den senaste veckan har varit tung för Expressen.se. Vi har vid flera tillfällen drabbats av svåra driftsstörningar och hittills i veckan har vi haft en nedtid på hela två timmar. Det är i dessa sammanhang väldigt lång tid (i mars hade vi i mars 99.99% upptid och bara ett driftstopp på 5 minuter, då orsakat ev den mänskliga faktorn hos vår driftleverantör Tieto). Och detta är naturligtvis inte acceptabelt.
   Vi tittar just nu på hur vi bättre kan garantera att du – och alla andra läsare – alltid ska kunna nå vår sajt. Vår driftsleverantör Tieto har lovat att man arbetar intensivt på att lösa sina interna problem och det låter bra. För oss är det naturligtvis viktigt att alla våra läsare ska kunnna läsa Expressen.se oavsett tidpunkt och utan avbrott. Till er som drabbats av driftstörningarna vill vi passa på att än en gång be om ursäkt.