Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Vilket bloggverktyg ska vi uppdatera till?

Våra mest trogna läsare är våra medlemmar och bloggare.  Men i ärlighetens namn har vi inte behandlat er och dem så bra, som vi önskat. Utvecklingen av vårt bloggverktyg har utan tvekan hamnat på efterkälken. Nu är det dags att göra något åt det. Vi ser just nu över vilket verktyg vi ska arbeta med i fortsättningen — och vi behöver er hjälp.
   Ska vi fortsätta med verktyget XCap? Vi har en gammal version, men det går att uppgradera till den senaste.
   Eller är det bättre att gå över till en open source-lösning? Ska vi använda WordPress? Vi har idag cirka 10 000 registrerade läsarbloggar på Expressen.se och vi ska se till att alla bloggar följer med till det nya, mycket bättre, verktyget.
   Med andra ord är det mycket stora mängder data som ska flyttas med, migreras. Så hjälp oss, kom med dina synpunkter och input! Mejla editionschefen Alexandra Forslund på alexandra.forslund@expressen.se som leder projektet.