Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Expressen finns redan på Ipad…


På G4TV.com testar reportern Chris Hardwick en Ipad. På sajten förklarar man: ”Chris Hardwick reviews  the latest news from Steve Jobs’ keynote speech, including a hands-on demo of the features on the newly revealed iPad, and more. Will this venture be another crowning achievement for Apple?”

   Och vad surfar han till – jo, Expressen. Och sedan New York Times. Titta på
filmen här, Expressen kommer efter 2,11 minuter.
   Varför han gör det och hur Expressen finns i denna Ipad har jag ingen som helst förklaring till, men lite nyfiken är man ju.